miércoles, 25 de agosto de 2010

Πρώτη για Ουρτάδο : PRIMER ENTRENAMIENTO DE MOISÉS

Πρώτη για Ουρτάδο, τα πλάνα του Βαλβέρδε

PRIMER ENTRENAMIENTO DE MOISÉS, REENCUENTRO CON VALVERDE



Χρήστος Παπαντωνόπουλος | 25/8/2010 10:08:44 μμ

Ο Μοϊσές Ουρτάδο υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης (25/8) και το απόγευμα φόρεσε την ερυθρόλευκη φόρμα του, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη. Τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της πρώτης αγωνιστικής.

Moisés Hurtado ha firmado el miércoles por la mañana (25 / 8) y por la tarde ya se ha vestido de rojo, haciendo su primera sesión de ejercicios en la ciudad deportiva Stu Redi. Ernesto Valverde esta preparando el primer partido.

Με την απόκτηση του ισπανού το ρόστερ ολοκληρώθηκε και οι ερυθρόλευκοι πλέον έχουν συγκεντρωθεί για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπου το Σάββατο (28/8) θα αντιμετωπίσουν στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/8), με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να καλωσορίζει τον Ουρτάδο και να τον συστήνει στους νέους του συμπαίκτες.

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης δεν έχει ο ισπανός, αφού έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της Εσπανιόλ και ο Βαλβέρδε τον χρησιμοποίησε στο οικογενειακό διπλό με τους αναπληρωματικούς.

Δεν πρόκειται βέβαια να δούμε τον Ουρτάδο στην 11άδα του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Πάντελιτς, ο οποίος όμως χρειάζεται χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η 11άδα της πρεμιέρας
Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει αποφασίσει για το αρχικό σχήμα της πρεμιέρας, με τον Νικοπολίδη να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Μοντέστο, Αβραάμ και Χολέμπας, να αποτελούν την αμυντική γραμμή από δεξιά προς αριστερά.

Στο χώρο του κέντρου, ο Ιμπαγάσα θα πλαισιώσει τον Ντουντού, ο Ρόμενταλ θα αναλάβει την δεξιά πτέρυγα, ο Ριέρα την αριστερή και ο Φουστέρ θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου. Να θυμίσουμε πως Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο είναι τιμωρημένοι.

Ο μόνος που δεν έλαβε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα της Τετάρτης ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που συνέχισε την θεραπεία του. Η προετοιμασία των πειραιωτών θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (26/8 19:00GR).

Moisés se ha reencontrado con Ernesto Valverde y ha participado en el entrenamiento para preparar el partido del próximo sábado contra el Iraklis (28 / 8).

El jugador no tiene ningun problema de preparación para poder participar en el primer partido del campeonato.