martes, 24 de agosto de 2010

MOISÉS YA ESTA EN GRECIA





Πάτησε Ελλάδα ο Ουρτάδο

MOISÉS EN GRECIA



Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτη ο Μοϊσές Ουρτάδο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Moisés Hurtado ha llegado a Atenas el mediodía del martes, para completar su fichaje por el Olympiakos.


Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, για να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Η επίσημη παρουσίαση του Μοϊσές Ουρτάδο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, ενώ μαζί του θα είναι και οι Μάρκο Πάντελιτς, Κρίστιαν Νέμεθ και Νταβίντ Φουστέρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος αμυντικός χαφ θα είναι ο 13ος παίκτης που θα ανακοινωθεί το φετινό καλοκαίρι από τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού. Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του...

En concreto, el as español pasará el examen médico y luego se trasladará a las oficinas de la Plaza Alejandra de poner su firma en un contrato de tres años que ofrece el Olympiakos. La presentación formal de Moisés Hurtado prevista para el jueves, y con él será el Marco Pantelits, Christian Nemeth y David Fuster. Vale la pena señalar que el centrocampista defensivo será el jugador 13 que se presentará este verano por la nueva administración del Olympiakos. Imparables Vangelis Marinakis y sus colegas ...

Sport24