miércoles, 25 de agosto de 2010

Αθήνα Ημέρα 1 : ATENAS DIA 1

Ουρτάδο... έτοιμος για Ηρακλή!

HURTADO ....LISTO PARA IRAKLIS!



Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος | Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 23:00



Ο Ουρτάδο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και με την παρουσία του στην προπόνηση έδειξε έτοιμος ακόμα και για το ματς της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή. Θέμα... ωρών η αποχώρηση του Μαρέσκα.

Στου Ρέντη βρέθηκε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού ο Μόισες Ουρτάδο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε μόνο ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά και αυτό που είδε... Ο Ισπανός αμυντικός μέσος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, και για πολλούς δεν θα είναι έκλπηξη αν βρεθεί ακόμα και στην αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης. Αυτός πάντως που θα... μείνει εκτός είναι ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος είναι πιθανό ακόμα και αύριο να λύσει τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Hurtado pasó el reconocimiento médico, firmó su nuevo contrato y su presentó en el entrenamiento. Se mostró dispuesto para el partido con el Iraklis de Salónica.

En Stu Redi se encontró la nueva adquisición Olympiakos con Ernesto Valverde. El mediocampista defensivo español esta en excelentes condiciones y se encuentra dispuesto para el partido de Salónica.


gazzetta.gr