viernes, 20 de agosto de 2010

EL PUNT

El traspàs de Moisés a l'Olympiacòs, a les mans del jugador
Si arriba a un acord amb l'Olympiacòs, l'Espanyol li facilitarà la sortida

Preveuen ingressar dos milions per un jugador que té contracte fins al 2012

Amb Forlín i Baena, i també Molina, Pochettino veu ben coberta la posició


Moisés Hurtado podria desfilar cap a Grècia. Foto: GABRIEL MASSANA.

20/08/10 02:00 - BARCELONA - MARC RAYMUNDO

Moisés Hurtado negocia amb l'Olympiacòs la seva possible marxa a l'equip que entrena Ernesto Valverde. Des del primer dia en què el club grec es va dirigir a l'Espanyol per preguntar pel migcampista català, Moisés Hurtado està en converses amb l'equip d'Atenes per tal d'estudiar les condicions que li oferirien en cas que el club blanc-i-blau acceptés vendre'l. Des de l'Espanyol, asseguren que estan pendents de les converses entre el jugador i l'Olympiacòs per tal de plantejar-se el traspàs o no. Segons fonts del club català, si Moisés pacta unes bones condicions contractuals amb el club grec, a Cornellà-el Prat li facilitarien la sortida rebaixant considerablement el preu de 12 milions d'euros que estipula la clàusula de rescissió del futbolista.
A l'Espanyol asseguren que el club grec encara no ha presentat cap oferta formal pel jugador, però que, en tot cas, no li exigirà una quantitat desorbitada. Per dos milions d'euros Moisés Hurtado podria ser traspassat. El jugador té contracte amb l'entitat blanc-i-blava fins al 30 de juny del 2012, per la qual cosa el club considera que aquest és l'any que pot treure'n més benefici econòmic, ja que l'estiu vinent l'Espanyol, en cas de vendre'l, ho faria mig obligat per evitar que el jugador pogués marxar lliure l'any següent.
El futur de Moisés Hurtado podria decidir-se avui. Després d'un parell de dies en què les converses entre el futbolista i l'Olympiacòs havien estat intermitents per l'amistós que l'equip grec va jugar dimecres contra el Deportivo i per altres operacions que ha fet el club d'Atenes com ara el fitxatge de David Fuster, ahir els contactes es van allargar durant hores entre les dues parts. Segons fonts properes al futbolista, les negociacions van pel bon camí i avui podrien arribar a bon port o, com a molt tard, durant el cap de setmana. Llavors, quan existís l'acord, entraria en joc la negociació entre l'Espanyol i Olympiacòs per acabar d'enllestir el que sembla un adéu cantat.
Amb la possible marxa de Moisés, l'Espanyol no té previst fitxar cap recanvi en aquesta demarcació. Pochettino confia en el que li puguin aportar jugadors com ara Forlín, Baena i el futbolista andalús del filial Manu Molina que està fent la pretemporada amb el primer equip. Tot i així, l'Espanyol, que sí que vol fitxar un central, sí que podria fitxar un jugador que pogués complir la doble funció de central i mig centre de contenció.