martes, 6 de mayo de 2008

MOISÉS DA LA CARA EN PERICOSONLINE.tv

Moisés Hurtado: "no se´ns pot acusar de manca d´ambició"


El jugador espanyolista declara a PericosOnline.tv que l´afició ha de saber estar amb l´equip en els moments complicats i demana objectivitat a l´hora de jutjar-lo

PERICOSONLINE.TV, 34
Moisés Hurtado parla de la situació esportiva de l´equip

A la breu però intensa història de PericosOnline.tv s´ha donat una circumstància ben curiosa, i és que en dos moments complicats per tal de sortir a donar la cara públicament, com va ser al seu dia el de la tornada de la final de la Copa de la UEFA de Glasgow tot just fa un any, i el del decebedor empat davant el cuer de la competició i ja equip de 2ª, el Llevant, ens hem trobat amb un jugador que amb sinceritat i valentia no s´ha estat de donar la cara quan potser el més fácil era abstenir-se de fer declaracions públiques; estem parlant de Moisés Hurtado, el polivalent jugador blanc i blau, amb el qual vam parlar sobre la gespa dels terrenys de joc de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià tot just després de que es sotmetés a unes proves per tal de determinar l´abast de la lesió que es va produïr diumenge al Ciutat de València. Moisés ha avançat l´esperançadora notícia de que no patia cap trencament, i conscient de la necessitat que de la seva participació en té l´equip davant les absències amb les quals afrontarà la visita de l´Atlético de Madrid, ha anunciat que "si puc, dijous hi seré perquè l´equip ho necessita amb tantes baixes".


El jugador ha volgut dedicar d´entrada unes paraules pels afeccionats blanc i blaus, ententent que "ho estan passant malament, perquè els hem desil·lusionat. Entenc que estiguin destrempats, i que ens tirin en cara moltes coses"; malgrat tot, també ha volgut deixar molt clar que el vestidor no abaixa els braços malgrat el seguit de mals resultats: "l´equip ho donarà tot per l´objectiu que té en ment, que com la UEFA està pràcticament impossible, és la Copa Intertoto". Sobre la disputa d´aquesta competició, s´ha mostrat rotund amb els comentaris de que a la plantilla li pot fer nosa perquè pot arribar a perturbar el seu període vacacional: "la gent ha de concienciar-se que jo em jugo molt, probablement més que qualsevol d´ells; prestigi, diners com a professional que sóc... com no hem de voler entrar a una competició europea? Des de fora es veuen altres coses, però és una barbaritat dir que no volem jugar la Intertoto per gaudir d´una setmana més de vacances". Hurtado ha explicat que el del Ciutat de València no era d´entrada, contra el que s´havia explicat, un partit senzill pels jugadors blanc i blaus, afirmant que "per a mi, aquest no era un partit trampa, era supercomplicat... si la gent et ven que era un rival de 2ª és faltar a un rival, cosa que jo no faria mai... Vam tenir ocasions de gol, però el pessimisme de l´equip acaba imfluint en el joc.".

Moisés viu intensament el dia a dia dels afeccionats pericos, i segueix els comentaris que la situació de l´equip està generant entre els seguidors espanyolistes; el jugador ha explicat que "el futbol és un sentiment, és passió, i trobar-nos en aquesta situació de depressió fa que la gent estigués més motivada fins i tot en altres anys en què ens jugàvem el descens. Però l´equip necessita de l´afició... no se´ns pot acusar de manca d´ambició després de tants partits sense perdre, l´equip sempre ha volgut més però ha arribat un moment on no vam poder adaptar-nos a la derrota després de tants partits sense perdre, ens vam posar nerviosos, i es va anar creant un clima de desconfiança que ha portat l´equip a ser on és". El jugador ha explicat quines van ser les seves sensacions en veure com un grup de seguidors espanyolistes els hi feien a la mateixa Ciutat Esportiva de Sant Adrià tot un seguit de reivindicacions en forma de pancarta; Moisés ho respecta, però vol deixar clar que "per la meva part, cada cop que surto intento donar-ho tot. Si una cosa ha tingut aquest equip és que sempre s´ha deixat l´ànima i ha tingut coratge... de vegades no han sortit les coses, i això et va minvant l´ànim. Respectem la pancarta perquè la gent diu el que pensa, no ho vam veure ni com una cosa positiva, ni negativa". I també ha volgut adreçar un missatge a l´afició de cara al futur, on ha demanat per damunt de tot, objectivitat a l´hora de jutjar la tasca de l´equip: "enguany hem viscut les dues cares del futbol: una primera on l´equip va rondar unes posicions que no eren les que ens tocaven, i una segona on probablement no hem sabut assimilar l´èxit. Però les notes, a final de curs... sabent el que tenim i sent objectius amb la plantilla i el club que som. I no ho dic per manca d´ambició, perquè jo cada temporada vull anar pel màxim, per la Lliga... però cal ser una mica objectius i no pensar que som més del que som, no som equip per ser segons o tercers. Ho podem estar puntualment, però tenint clar que s´ha de saber estar amb l´equip quan les coses no van tan bé".

A banda de la conversa amb Moisés Hurtado, PericosOnline.tv ha dedicat un llarg temps a la tertúlia, centrada en el decebedor partit de diumenge passat contra el Llevant i en el panorama que se li presenta a l´equip blanc i blau després de la darrera compareixença pública del president espanyolista Daniel Sánchez Llibre en què va explicar alguns dels plans de futur de l´entitat. El periodista d´El Mundo Deportivo Manolo Cánovas i els nostres companys Joan Prat i Xavi Salvatella van compartir el seu sentiment de decepció per l´actual situació del primer equip espanyolista, i els seus dubtes respecte a com haura d´afrontar-se la previsible renovació del vestidor espanyolista.

pericosonline.com