viernes, 23 de mayo de 2008

MOISÉS DE ACUERDO CON LAS CRÍTCAS DE LA AFICIÓN

HOY ACUDIRÁ AL COLOQUIO DE INAGURACIÓN DEL APLEC Y RESPONDERÁ A LAS PREGUNTAS DE LA AFICIÓN





El jugador espanyolista opina en referència a les queixes de Riera que s´han de saber acceptar les crítiques de l´afició


Avui era una dia de calma tensa a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. A poques hores de que la primera plantilla agafi les seves vacances d´estiu, i de que es produeixi l´esperada roda de premsa on s´espera que Ernesto Valverde desvetlli quin serà el seu futur professional, han estat només alguns dels jugadors lesionats qui s´han deixat veure per la zona. Un d´ells, Moisés Hurtado, que continúa el seu procés de recuperació, ha estat preguntat sobre els temes que a les darreres hores marquen l´actualitat d´una entitat blanc i blava que sembla sotmesa a moltes, massa tensions.

El primer tema, lògicament, ha estat el posicionament del vestidor espanyolista respecte a la continuitat de Valverde. Des-de diferents mitjans, com ara El País, es podia llegir a les darreres hores com les especulacions a l´entorn de que el distançament entre el nucli dur del vestidor espanyolista, compossat per Tamudo, Luis García i De la Peña, i l´actual mister blanc i blau, podria ser una de les claus que explicarien els dubtes de Valverde. Moisés ha manifestat que, al seu parer, el mister "te la confiança de la plantilla. Estem amb ell", tot i reconèixer que la seva continuitat "és qüestió seva. Ell veurà com ha estat la plantilla en aquest darrer tram de la temporada". Moisés no se n´ha estat d´acceptar la seva part de responsabilitat i reconèixer que "tots hem fallat, i ara és el moment de reflexionar", tot i que també ha recordat que "per desil·lusionar la gent, primer cal il·lusionar-la, tal com vam fer nosaltres".

Malgrat aquesta asumpció de responabilitats, Moisés no està d´acord amb el suspens amb el qual va qüalificar el director general executiu Pedro Tomás, i ha fet una simple operació aritmética per justificar-ne l´aproat que ell en particular li dóna a la campanya que tot just s´ha acabat: "jo li donaria un 5; vam fer una primera volta de 9, i una segona d´1. La mitjana, un 5. No hem donat tot el que podiem. Si fem com nosaltres, una gran primera volta, és normal que la gent es crei expectatives, i després la gent pot pensar que t´has deixat anar". En aquest sentit, s´ha mostrat crític amb les paraules d´ahir d´Albert Riera, en les quals s´atribuia gairebé en exclusiva el ser el lanc de les crítiques de la grada; el jugador espanyolista s´ha mostrat rotund: "tots hem d´asumir la culpa. Hem d´entendre la decepció de l´afició. Ells han xiulat tot l´equip i no ningú a nivell individual. Som professionals, i igual que ens aplaudeixen i elogien hem d´entendre les crítiques. En moments dolents com a Glasgow, van estar am nosaltres; ells només es queixen d´una manca d´actitut que jo personalment no comparteixo, però sí respecto".

PERICOSONLINE.COM