sábado, 31 de mayo de 2008

MOISËS: "AL VESTIDOR NO HI HA HAGUT MAL AMBIENT, PERÒ SI PROBLEMES DE COMUNICACIÓ"

El jugador desmenteix haver parlat amb Valverde de marxar a l´Olympiakos, però no tanca cap porta (COM Ràdio)

Fa només un parell de dies apareixia una informació relativa a una suposada proposta que Ernesto Valverde hauria fet al jugador espanyolista Moisés Hurtado, en la qual l´hauria sondejat per tal de conèixer la seva predisposició a acompanyar-lo en la seva aventura a l´Olympiakos grec.

Ahir, Moisés, que segueix acudint a les instal·lacions de Sant Adrià per seguir el seu procés de recuperació, va atendre els micròfons de COM Ràdio per tal de desmentir qualsevol mena de contacte en aquest sentit ni amb el míster, ni amb el club grec, però, això si, deixava ben ofertes les portes a una possible negociació si l´acord beneficiés totes les parts implicades: "per una cosa així caldria comptar amb totes les parts. No tinc plantejaments de marxar, però al món del futbol ja se sap que tot és possible si tothom surt beneficiat. Ja es veurà. De veritat, no m´ha arribat res".

El jugador, que al gener va signar la seva renovació per un període de 4 anys incloent una clàusula de rescissió de 12 milions d´euros, també va voler dir la seva pel que fa als rumors de problemes al si del vestidor espanyolista. Moisés va recordar la seva època a l´Eibar per explicar que allà el vestidor si que "era una pinya i tots anàvem a una. Aquí a l´Espanyol no hi ha hagut mal ambient ni baralles; pots tenir els teus més i menys, és lògic, però jo penso que tot es soluciona parlant. El que si ha faltat és una mica de comunicació quan les coses han anat malament, per tal de detectar i parlar del que estava passant".

pericosonline.com