sábado, 22 de diciembre de 2007

A MOISÉS LE TOCO IR A LA NEVERA (RUEDA DE PRENSA)


Moisés Hurtado: "si no controlem l´atac de l´Atlético ho tindrem difícil"




Que el partit d´aquesta tarda al Vicente Calderón te tots els ingredients necessaris per tal de ser un gran espectacle futbolístic és una opinió compartida pels mitjans, l´afició de tots dos equips, i també pels mateixos membres de la plantilla espanyolista; així ho ha vingut a corroborar el jugador blanc i blau Moisés Hurtado en afirmar que "a priori sembla que serà un partit atractiu per la forma de jugar de tots dos equips, molt ofensius. Però nosaltres intentarem portar el partit al nostre terreny, tallar el seu atac, molt poderós, i treure partit de la seva major feblesa defensiva". Moisés reconeix que "ens van bé els partits amb ritme, però a ells també, per la gran qualitat i pegada que tenen a dalt. Esperem que no sigui un partit tan obert, i que siguem capaços de fer com en els darrers anys, en que hem fet bons partits. Els tres punts ens anirien molt bé, els superariem a la classificació i afrontariem l´aturada tranquils i en un bon lloc".

Pel jugador espanyolista, cal evitar repetir el que va succeïr a la Romareda, i per fer-ho és imprescindible tenir el cap fred, tot i que és conscient de que "és més fàcil dir-ho que fer-ho. Ells apreten molt, i hem d´estar molt concentrats al darrera; acumulen molts efectius a dalt, i les bandes i el mig del camp arriben amb facilitat. Hem d´aprofitar-nos també del contracop, però si no sabem aturar el seu atac, pot ser un partit difícil". Pel blanc i blau, no és necessari per controlar el tempo del partit carregar de responsabilitat els jugadors més veterans i experimentats de la plantilla: "no te perquè ser així. Ells darrerament estan tenint partits broncs, buscant provocar el rival. Hem de saber evitar-ho, i controlar en quina etapa del partit estem. Serà un partit dur, i sortiran al màxim des-del primer minut. Espero que al llarg del partit sabem estar i impossar-nos".

També ha explicat, entorn al tema de la marxa del fins fa unes hores company de vestidor Jônatas Domingos, que la resta de jugadors de la primera plantilla "no sabiem res, jo m´he assabentat avui. És una pena, jo tenia bona relació amb ell i l´apreciava com a company; esperò que sigui el millor per totes dues parts. El dessitjo el millor". Moisés ha reconegut que no va existir un comiat formal entre el brasiler i la resta de companys, però si que es veia venir que alguna cosa estava passant per la seva actitut el dia abans de conèixer-se la seva marxa: "l´altre dia va dir-me unes paraules, que ara entenc com un comiat. Al seu cap tindria l´idea de marxar, i avui no s´ha pogut acomiadar del grup".

pericosonline.com