miércoles, 12 de diciembre de 2007

MOISÉS HURTADO EN GRADA PERICA DE E-TV

Moisés Hurtado : "Guanyar la Copa o anar a la Champions? Tot"


Moisés demana "más tacto" per a l'Espanyol a Catalunya.
El migcampista critica "la visión de la Catalunya que quieren, irreal y confusa".

12-12-2007. Moisés Hurtado, jugador del RCD Espanyol, ha lamentat els punts que al llarg de la temporada l'equip ha deixat escapar en partits que tenia ben encarrilats i que ha acabat empatant o en el pitjor dels casos perdent. El migcampista català creu que a Saragossa "pecamos de ambicion. El problema es que somos un equip agresivo que siempre quiere ir arriba y hay que saber mantener la cebeza fria", ha explicat Hurtado en una entrevista concedida al programa Grada perica d'e-tv.

En aquest sentit, el de Sabadell ha remarcat "los goles que encaja el equipo en los primeros minutos de partido. Lo de los goles iniciales hay que intentar corregirlo, el equipo ha demostrado su ambición y ganas", descartant que els dos darrers gols encaixats contra el Zaragoza "fue un hecho puntual que no tiene que volver a ocurrir. Llevamos 11 partidos sin perder, queda clar que el equipo no se ha relajado ni lo va a hacer, pero luego los partidos transcurren como transcurren". Sobre la visita del Llevant a Montjuïc, Moisés Hurtado ha afirmat que "son tres puntos muy importantes ante un rival duro. Se trata de un partido que la gente puede dar por ganado pero sabemos que con estos rivales tenemos una cuenta pendiente esta temporada".

El futbolista català s'ha referit també a la polèmica originada setmanes enrere amb la publicació del DVD de les Tres Bessones realitzat pel Departament d'Educació, Acció Social i Ciutadania, criticant el paper de la classe política en tot aquest afer. "Es un poco la visión de la Catalunya que quieren que haya, irreal y confusa. Creo que tendrian que tener un poco más de tacto ya que no hay un solo pensamiento en lo deportivo".

Finalment, Hurtado ha reconegut que l'Espanyol no pot viure només de guanyar el Barça cada temporada i espera que la bona temporada que està signant l'equip serveixi per arribar el més lluny possible en totes les competicions. "El equipo tiene que marcarse cuotas altas, no podemos limitarnos a intentar ganar el derbi, no nos podemos alegrar solo de ganar al Barça. Este club tiene que aspirar siempre al máximo en todas las competiciones pero hay muchos equipos que luchan por ello y no es fácil. En la Copa del Rey el objetivo es llegar hasta la final, creo que hay plantilla suficiente para llevar Liga y Copa de la mejor manera posible. Hay gente que no tiene minutos y que en esta competición puede demostrar que en esta plantilla todos sirven".

INFOESPORTS
GRADA PERICA E-TV

Moisés Hurtado clama contra la Catalunya "irreal i confusa" dels polítics

El jugador espanyolista critica la classe dirigent pel tracte rebut en tot l´afer del DVD de les Tres Bessones


Moisés Hurtado ha estat el protagonista del darrer programa de Grada perica, el programa blanc i blau que presenta el nostre company Sergio Fidalgo. Durant la seva entrevista, va assegurar que el seu company Raúl Tamudo "està en una línia molt bona, està content i pot arribar aquesta temporada als 130 gols en la Lliga". El migcampista ha lamentat els punts que l'equip ha deixat escapar en partits que tenia bé encarrilats i que ha acabat empatant o en el pitjor dels casos perdent: "A Zaragoza vam pecar d'ambició. Som un equip agressiu que sempre vol anar a dalt i cal saber mantenir el cap fred. Els dos últims gols encaixats en contra van ser un fet puntual que no ha de tornar a ocórrer. Duem 11 partits sense perdre, queda clar que l'equip no s'ha relaxat, però després els partits van com van". També ha destacat "els gols que hem encaixat en els primers minuts de partit. Hem d'intentar corregir-lo, ja que l'equip ha demostrat la seva ambició i ganes".

Sobre la visita del Llevant a Montjuïc, Hurtado ha afirmat que "són tres punts molt importants davant un rival dur. Es tracta d'un partit que la gent pot donar per guanayts però amb aquests rivals tenim un compte pendent aquesta temporada". El futbolista català s'ha referit també a la polèmica originada setmanes enrere amb la publicació del DVD de les Tres Bessones realitzat per la Generalitat, criticant el paper de la classe política en tot aquest assumpte: "És un poc la visió de la Catalunya que volen que hagi, irreal i confusa. Creo que haurien de tenir un poc més de tacte ja que no hi ha un sol pensament en l'esportiu ni en altres coses". Sobre l'etern rival, ha assegurat que l'equip no pot viure només de guanyar el Barça cada temporada i espera que la bona campanya que està signant l'equip serveixi per arribar el més lluny possible: "aquest club ha d'aspirar sempre al màxim en totes les competicions però hi ha molts equips que lluiten por això i no es fàcil. A la Copa l'objectiu és arribar fins a la final, crec que hi ha plantilla suficient per a alternar Lliga i Copa de la millor manera possible. Hi ha gent que no té minuts i que en aquesta competició pot demostrar que en aquesta plantilla tots serveixen". Sobre Lola ha dit que "tinc una bona relació amb ell, és jove, té molta il·lusió i ganes d'aprendre. Intento ensenyar-li coses d'aquí i es va adaptant". Grada perica s'emet els dimarts i dijous i ho presenta i dirigeix el nostre company Sergio Fidalgo.

pericosonline.com