jueves, 15 de noviembre de 2007

MOISÉS HURTADO "CAL LLUITAR SEMPRE PEL MÉS ALT"

El migcampista espanyolista accepta l´alta exigència generada entorn de l´equip però demana mantenir un punt de prudència.


Aquest migdia, en acabar la primera de les dues sessions d´entrenament previstes per la jornada d´avui, destinada a exercitar-se al gimnàs, ha comparegut davant els mitjans el jugador Moisés Hurtado, que aquests dies ve arrossegant molèsties a un dit del seu peu esquerre, que te inflamat a causa d´una contusió, i que encara l´impedeix exercitar-se amb normalitat amb la resta del grup.

Moisés ha volgut tranquilitzar qui pugués pensar que aquesta nova aturada en la competició pot repercutir en el rendiment de l´equip, en tant que "ja es va veure fa unes jornades que no, està be mantener la dinámica positiva, crec que seguirem igual". Tampoc el migcampista blanc i blau ha pogut defugir la pregunta a l´entorn dels rumors que estan apareixent des-de fa un temps al voltant del futur de les peces més cobdiciades de la plantilla i fins i tot del cos tècnic espanyolista, que considera "no ens afecten, és una cosa que succeeix tots els anys, ja estem curants d´espant".

El jugador blanc i blau ha valorat el proper derbi que es disputarà davant el FC Barcelona, malgrat queden encara dues setmanes per tal de que els blau granes retin visita a Montjuïc: "Queda encara molt pel derbi, al Barça cal respectar-lo, però sense por. A nivell personal respecto igual al Barça que al Llevant, pots perdre per igual a tots dos camps". I també ha volgut dir-hi la seva sobre les diferents opinions que aquests dies s´han produit on fins i tot s´ha parlat del Campionat de Lliga com a objectiu de l´equip, afirmant que "són paraules majors, però sempre he dit que cal lluitar pel mes alt, juguem onze contra onze i pot passar de tot. Equips de molt pressupost están lluitant pel més alt, aquesta es un lliga molt competida en la qual no et pots relaxar en cap moment". A més, Moisés considera que "l´exigència és bona, i l´equip és ambiciós; les expectatives són elevades i sembla que el club és en un bon moment, però de qualsevol manera les notes s´han de donar a final de curs, perquè de vegades el futbol és complicat".

A nivell personal, i a l´entorn de la negociació per perllongar la seva relació contractual amb l´entitat espanyolista, que finalitza l´any 2009, i que el club vol ampliar fins el 2011, i que ha quedat pospossada pel gener del proper any, Moisés Hurtado afirma en principi no hi ha d´ahver cap tipus de problema: "Per mi no, encara resten dos anys de contracte i no espero que no es produeixin situacions negatives".

Com a cloenda de les seves declaracions, ha lamentat els incidents viscuts aquest darrer cap de setamana a Itàlia, que van acabar amb la mort d´un tifossi de la Lazio, i amb tot un seguit de violents aldarulls: "Sento pena i frustració; la gent va al futbol a descarregar la seva ira i els seus problemas personals, això no te cap sentit".

RODA DE PREMSA DE MOISÉS HURTADO


pericosonline.com