jueves, 22 de noviembre de 2007

CREACIÓN DE LA PENYA OFICIAL MOISÉS HURTADO


Un grup de joves seguidors del RCD Espanyol, han creat la Penya Moisés Hurtado.

El primer acte oficial serà acompanyar a l’equip i Moisés a Pamplona per jugar el partit contra Osasuna del proper diumenge.

Moisés vol agrair a traves de la seva web oficial, el gran esforç d'aquest grup de joves pericos per crear la Penya que porta el seu nom. Es el reconeixement a la trajectòria com a jugador del RCD Espanyol de mes de 14 anys.

A continuació reproduïm la nota que ens ha fet arribar la Junta Directiva de la Penya Moisés Hurtado.


CREACIÓ PENYA OFICIAL MOISÉS HURTADO


Ja era hora de que Moisés Hurtado comptés amb la seva pròpia penya oficial i amb aquest fi ens vàrem reunir el passat 12 de Novembre on es va firmar l'acta fundacional i la creació dels pertinents estatuts.

Ja només quedava un pas...l'Ok per part del Club i evidentment del jugador. Fa pocs díes hem rebut l'aprovació així que ja podem dir ben alt i amb molt orgull que aquest meravellós jugador ja té la penya que es mereix.

Sabem que queda molta feina per fer i afrontem el repte amb molta il.lusió i força, la mateixa que ens porta cada diumenge al camp a animar i recolzar sens dubte al nostre Espanyol, pero sobretot a aquest gran jugador.

I és que Moisés no només forma part del nostre Club sinó que a sobre, almenys des del nostre punt de vista, n'és el millor representant i ho és perque a la seva persona trobem el que significa la força d'un sentiment: sacrifici, lluita, il.lusió, tenacitat i esperit. I ho fa tot des de l'ombra, sense voler penjar-se medalles i deixant en molt casos que els mèrits se'ls emportin uns altres.

És evident que el mèrit dels bons resultats no és només seu, no podem oblidar ni volem a Tamudo, Luis García, De la Peña i Riera per destacar als de més renom però igual de cert és que sense ell això tampoc seria possible.

Així que si com nosaltres penseu que ja és hora de donar-li en reconeixement que es mereix us convidem a adreçar-vos a penyamoiseshurtado@gmail.com i com no a acompanyar-nos en la inaguració de la nostra pancarta a la grada del Reyno de Navarra el proper 25 de Novembre.

Celia Anaya
Presidenta de la Penya Oficial Moisés Hurtado

No hay comentarios: