jueves, 19 de junio de 2008

VALVERDE Y MOISÉS






EN UNA ENTREVISTA A COM Radio, VALVERDE NO DESCARTA A MOISÉS :
"NO SE SI MOISÉS JUGARÁ EN OLYMPIACOS"


EMD 19-06-08

Cada día que pasa cobra más fuerza la posibilidad de que Ernesto Valverde se lleva a Moisés Hurtado al Olympiacos. El ex técnico perico no lo descartó ayer en Com Ràdio como tampoco negó que estuviera interesado en Santi Ezquerro.









Según la prensa griega, Valverde se reunirá en Barcelona con Hurtado

«Ραντεβού» στη Βαρκελώνη

ΤΩΝ ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ & Ε. ΡΑΜΖ - 18/06/08


Ο Βαλβέρδε αφήνει για ένα διήμερο τις διακοπές του και πάει στη Βαρκελώνη να συναντήσει τον Ουρτάδο
(Valverde deja sus vacaciones para ir a Barcelona y reunirse con Hurtado)




Είναι δεδομένο πως, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορούσε να αποσπάσει σήμερα κιόλας την υπογραφή του Μόισες Ουρτάδο, θα το έκανε αμέσως χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, αφού ο δυναμικός μέσος της Εσπανιόλ είναι ο διακαής μεταγραφικός «πόθος» του νέου τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η σημερινή μέρα ή η αυριανή αναμένεται μάλιστα να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον 28χρονο χαφ, αφού ο Βαλβέρδε αφήνει για ένα διήμερο τις διακοπές του και πάει στη Βαρκελώνη, ενώ ανάλογη κίνηση κάνει και ο Ουρτάδο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο νέος «ερυθρόλευκος» κόουτς θα συναντηθεί απόψε ή αύριο με τον Ουρτάδο για να συζητήσουν το θέμα της μεταγραφής του.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικές πληροφορίες από την Ισπανία, ο Βαλβέρδε είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» σε ένα σεμινάριο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας (έχει δεσμευτεί με υπογραφές από τον καιρό που ήταν προπονητής στην Εσπανιόλ) και γι' αυτόν το λόγο διέκοψε τις διακοπές του για να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η συνομιλία που είχε χθες ο δυναμικός μέσος της Εσπανιόλ με Ισπανό δημοσιογράφο (με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις) λέγοντάς του χαρακτηριστικά. «Διέκοψα τις διακοπές μου και γυρίζω στη Βαρκελώνη. Θα είναι εκεί και ο Βαλβέρδε για δύο μέρες και θα συζητήσουμε για το ενδεχόμενο μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό. Μετά το χωρισμό με την αρραβωνιαστικιά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στην Ελλάδα για να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν με κρατά κάτι στη Βαρκελώνη» είπε χαρακτηριστικά ο Ουρτάδο και φυσικά τα λεγόμενα του Ισπανού παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις των Καταλανών αναφέρουν ότι ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ και ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας είναι διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του παίκτη και δεν θα είχε πρόβλημα να τον δώσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Βαλβέρδε ενημέρωσε τους διοργανωτές του σεμιναρίου πως δεν θέλει να δώσει καμιά συνέντευξη σε εκπροσώπους του Τύπου, προφανώς γιατί θέλει να αποφύγει ερωτήσεις μεταγραφικού περιεχομένου.

Se supone que, Ernesto Valverde podría reunirse hoy con Moisés Hurtado, y se iniciarían inmediatamente, y sin la menor vacilación, los contactos con el Espanyol.
Hoy o incluso mañana se espera poner en marcha los esfuerzos para adquirir al jugador de 28 años.Valverde deja sus vacaciones para ir a Barcelona, mientras que Hurtado ha hecho lo mismo. La información también indica que el nuevo entrenador se reunirá esta noche o mañana con Hurtado para discutir el tema del traspaso.
De acuerdo con la información procedente de España, Valverde debe acudir a un coloquio que se celebrará en la capital de Cataluña (comprometido cuando todavía era entrenador del Espanyol) y por esto interrumpió sus vacaciones para regresar a Barcelona.
La información relativa a las pretensiones del Espanyol por el traspaso, ascienden a 3,5 millones de €.

goalday.gr