domingo, 1 de junio de 2008

«Δεν ξέρω τίποτα»

IN.gr
Ο Ουρτάδο δήλωσε άγνοια για τον Ολυμπιακό ...όπως έκανε και ο Βαλβέρδε

Βαρκελώνη 31-5-08

Ο Ουρτάδο δήλωσε άγνοια για τον Ολυμπιακό, όπως ο Βαλβέρδε, άρα ...να τον περιμένουμε;(Associated Press)

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Μοϊσές Ουρτάδο, με δηλώσεις που έκανε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», εξέφρασε την άγνοια του όσον αφορά το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», χωρίς όμως να αποκλείει πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών.

«Κανείς δεν με έχει προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό. Τα νέα που κυκλοφορούν δεν πρέπει να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας γιατί εγώ δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα», ηταν τα λόγια του 27χρονου Ισπανού μέσου, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε πως:

«Αν όλοι πρόκειται να μείνουμε ικανοποιημένοι από μια πιθανή συμφωνία, τότε όλα μπορούν να γίνουν».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Εσπανιόλ, δείχνοντας οτι τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα της Βαρκελώνης.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες:

SHOOT (Men and Sport)

Δεν ξέρει τίποτα

Του Στέλιου Ευαγγελακόπουλου 31-5-08




Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό ένα από τα αγαπημένα του παιδιά στην Εσπανιόλ, τον Μοϊσές Ουρτάδο, ωστόσο ο 27χρονος αμυντικός χαφ δε δείχνει να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών προς το πρόσωπό του.

Αν και πρώτη η καταλανική «Sport» είχε αναφερθεί στη σφοδρή επιθυμία του 44χρονου τεχνικού να πάρει μαζί του στην Ελλάδα τον Ουρτάδο, εντούτοις η απάντηση ήλθε από την «El Mundo» η οποία μάλιστα δημοσίευσε δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, που υπογραμμίζει ότι δεν έχει γίνει δέκτης καμίας πρότασης από τους νταμπλούχους.

«Κανείς δεν με έχει προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό. Τα νέα που κυκλοφορούν δεν πρέπει να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας, γιατί εγώ δε γνωρίζω απολύτως τίποτα» φέρεται να δήλωσε ο μέσος της Εσπανιόλ, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν «έκλεισε την πόρτα» στους Πειραιώτες.

«Αν όλοι πρόκειται να μείνουμε ικανοποιημένοι από μια πιθανή συμφωνία, τότε όλα μπορούν να γίνουν» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ουρτάδο αναφερόμενος, εν συνεχεία, σε διάφορες καταστάσεις που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα της Καταλωνίας και δείχνοντας έτσι ότι προτεραιότητά του αποτελεί η τωρινή του ομάδα.

shoot.gr