jueves, 19 de junio de 2008

5 MILLONES DE €

PIDE EL ESPANYOL POR MOISÉS




Ο Μόισες Ουρτάδο είναι αναμφίβολα παίκτης που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό
(Moises Hurtado es, sin duda, el jugador que quiere Ernesto Valverde en OLYMPIAKOS)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε πίσω όταν έμαθε τις απαιτήσεις της Εσπανιόλ για τον Ουρτάδο
(Ernesto Valverde hizo este gesto cuando se enteró de lo que solicita el Espanyol por Hurtado)

Ζήτησε πολλά

(PIDEN MUCHO)


Atenas, 19-06-08

CHRISTOPHER EVANGELATOU

Ο Μόισες Ουρτάδο είναι αναμφίβολα παίκτης που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής των Πειραιωτών έκανε μια ακόμα προσσπάθεια χθες για τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου χωρίς όμως τα «μηνύματα» από πλευράς ισπανικής ομάδας να μπορούν να χατρακτηριστούν ενθαρρυντικά. Ενώ ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, η διοίκηση της Εσπανιόλ, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, απαίτησε 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το δυναμικό μεσοαμυντικό. Ποσό βέβαια που σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» και γι' αυτό άλλωστε το θέμα του Ουρτάδο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, «παγώνει». Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι Πειραιώτες στο μέλλον για τον 28χρονο άσο, ο οποίος θέλει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Βαλβέρδε μάλιστα έκανε χθες δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «Αs» και ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή από την πρώην ομάδα του. «Μαθαίνω κι εγώ ότι στην Ελλάδα γράφουν πως θα προσπαθήσω να πάρω στον Ολυμπιακό παίκτες από την Εσπανιόλ, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λένε για τον Ουρτάδο και τον Γκαρσία, αλλά στην Εσπανιόλ μπορεί να είναι ήσυχοι ότι δεν θα πάρω παίκτη από την πρώην ομάδα μου». Ουσιαστικά με αυτήν τη δήλωση ο Ισπανός κόουτς θέλει να βάλει ένα τέλος στη φημολογία που επικρατεί αναφορικά με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για παίκτη της καταλανικής ομάδας, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι μια κίνηση τακτικής από πλευράς Βαλβέρδε, προκειμένου να αποπρασανοτολίσει και να κινηθεί με μεγαλύτερη ευχέρεια.

Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι ο Βαλβέρδε είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ η εφημερίδα επισημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ομάδα με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα από την Εσπανιόλ και αυτό σημαίνει ότι ο Βαλβέρδε θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων στο μεταγραφικό πεδίο

Moises Hurtado es, sin duda, el jugador que quiere Ernesto Valverde en OLYMPIAKOS.
Información fidedigna indica que el nuevo entrenador del Pireo hizo ayer una indagación sobre el posible traspaso del centrocampista.
Pero la respuesta del Espanyol no es alentadora.
Mientras él quiere que el jugador continue su carrera en los campeones de Grecia, la secretaria técnica del Espanyol, de acuerdo con una información totalmente verificada exigió 5 millones de €. para ceder al jugador.
Cantidad que no estaría dispuesto a dar Olympiakos y, por lo tanto, el tema quedaría momentáneamente "congelado".
No se debe descartar la posibilidad de reiniciar las conversaciones para que Moisés acabe vistiendo la camiseta de Olympiacos.
Valverde hizo declaraciones ayer en el diario AS asegurando que no se llevaría ningún jugador del Espanyol.
Básicamente con esta declaración, Valverde quiere poner fin al rumor del interés por el jugador del equipo catalán, pero por otro lado otro no se debe excluir la posibilidad de que únicamente se trate de una táctica para que se pueda avanzar en las negociaciones con mayor facilidad.

goalday.gr