viernes, 27 de junio de 2008

CAMPUS DE FUTBOL AMB MOTIUS BENEFICS





Els beneficis del Campus, seran donats per Moisés a L’ HOSPITAL DE NENS DE BARCELONA


"Compromís amb els nens"



El 1er. Campus de Fútbol "Moisés Hurtado - MH22" vol compaginar el FÚTBOL y la convivència de nois i noies en edats compreses entre els 5 i 14 anys.

Per aquesta primera edició, hem escollit les instal•lacions del C.E. Lliçà d’Amunt i les zones annexes d’aquest equipament situat a l’Avinguda dels Països Catalans, s/n de Lliçà d’Amunt.


Moisés va quedar molt impressionat amb la tasca que es fa a L’Hospital amb els nens, durant la seva visita amb altres jugadors de L’Espanyol, amb motiu de la campanya de recollida de joguines per Reis.

Per això ha volgut col•laborar i ha decidit que els beneficis econòmics que pugui donar el Campus, siguin donats a L’Hospital de Nens de Barcelona.

Per un altre costat, volem agraí a les autoritats municipals i esportives de Lliça d’Amunt, les facilitats donades, per poder realitzar el Campus a les seves instal•lacions.


El “Campus Moisés Hurtado . MH22” es portarà a terme del 30 de juny a l’11 de juliol de 2008 (dues setmanes de dilluns a divendres) en els següents horaris: De 9:00 h. a 17:00 h. (amb dinar) o de 9:00 . a 13:00 h. i de 15:00 h. a 17:00 h. (no inclou el dinar)


Webmaster Moisés Hurtado