domingo, 15 de junio de 2008

LA PROXIMA SEMANA PODRÍA SER DECISIVA.....





Εξελίξεις με Ουρτάδο (AVANCES CON HURTADO)

Η διοίκηση της Εσπανιόλ θέλει 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ουρτάδο (El Espanyol pediría 3 M de € por Moisés)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ποτέ κρύψει ότι θέλει τον Μόισες Ουρτάδο στον Ολυμπιακό

(Ernesto Valverde nunca ha ocultado que quiere a Moisés Hurtado en Olympiacos)


Atenas, 15-06-08

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ποτέ κρύψει ότι θέλει τον Μόισες Ουρτάδο στον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με τον 28χρονο άσο της Εσπανιόλ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει αλλεπάλληλες επαφές με τον δυναμικό μεσοαμυντικό από την Παρασκευή το απόγευμα όταν και επέστρεψε στη Βαρκελώνη και είναι δεδομένο ότι ο Ουρτάδο θέλει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτή του άλλωστε την επιθυμία την έχει κάνει γνωστή και στη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου και η Εσπανιόλ δεν είναι αντίθετη στην πώληση του παίκτη αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η διοίκηση της Εσπανιόλ θέλει 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και σαφώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα αν ο Ολυμπιακός πουλήσει στην Αμέρικα τον Λεντέσμα και βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. Η ουσία με τον Ουρτάδο είναι ότι ο Βαλβέρδε θέλει πολύ τον παίκτη στον Ολυμπιακό και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να υλοποιήσουν αυτήν τη μεταγραφή. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι εκτιμούν ότι αν η Εσπανιόλ (που δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση) δεχτεί μια πρόταση τριών εκατ. ευρώ, τότε δεν πρόκειται να αρνηθεί την παραχώρηση του Ουρτάδο.

Σε ό,τι αφορά τα λεφτά που θέλει ο ίδιος ο παίκτης για κάθε χρόνο συμβολαίου, εκεί δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα και ίσως ήδη ο Βαλβέρδε να έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο αμυντικό χαφ

(Según noticias que llegan desde Atenas. es muy probable que en los próximos días coincidiendo con la vuelta de Valverde a Barcelona, se inicien los contactos con el Espanyol.

Valverde nunca ha ocultado que quiere a Moisés en Olympiakos. Este deseo lo va a hacer saber a la secretaría técnica del club catalán. En principio el Espanyol no se opondría al traspaso siempre que la oferta económica fuera interesante. De acuerdo con las informaciones llegadas desde fuentes fiables cercanas a Olympiakos, el Espanyol pediría 3 millones de €.

Las negociaciones podrían ser más faciles si Olympiakos hiciera pronto un traspaso, para ingresar dinero (Kristian Lentesma a México).

La insistencia de Valverde ha sido decisiva, para que la directiva del club del Pireo, intente conseguir el traspaso del jugador por todos los medios posibles.
En caso de entente entre clubs, posteriormente Moisés deberia de llegar a un acuerdo con el equipo campeón de Grecia.)

goalday.gr