domingo, 15 de junio de 2008

OLYMPIACOS HARÁ UNA OFERTA POR MOISÉS






Βαλβέρδε: Προχωράει τα μεταγραφικά (Valverde: Planificación)



Atenas, 14-6-08

Στην βάση του, την Ισπανία, βρίσκεται από την Παρασκευή (13/06) ο Ερνέστο Βαλβέρδε και προχωράει τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Στην κορυφή της Ερυθρόλευκης λίστας βρίσκεται ο Μοϊσές Ουρτάδο και στην Ισπανία εκτιμούν ότι τα επόμενα 24ωρα οι πρωταθλητές Ελλάδος θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Εσπανιόλ, για την απόκτησή του. Στο μεταξύ στη λίστα του Βαλβέρδε, παραμένει ο Κάρλος Καμενί, αν και από τον Ολυμπιακό ανέφεραν στον Βάσκο προπονητή και πάλι τον Ράφαελ Πάρντο, ενώ εξετάζει και την δύσκολη περίπτωση του επιθετικού της Μπέτις, Εντού.Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κινηθεί αρχικά για να κλείσει τη συμφωνία με τον Εθκέρο και στη συνέχεια θα επιχειρήσει το μεγάλο κόλπο με τον Μοϊσές Ουρτάδο.

( Viernes (13/06), Ernesto Valverde, tiene una reunión de trabajo con la cúpula de Olympiakos.
El primer nombre de la lista de refuerzos es Moisés Hurtado. En los próximos días los campeones de Grecia presentarán una propuesta formal al Espanyol, para la adquisición dej jugador.
Siguiendo con la lista de Valverde, lo primero seria cerrar el contrato con Ezkerro y a continuación, se intentará la gran ofensiva por Moisés Hurtado, un tema complicado porque se trata de un jugador caro.)


24Sports.com