sábado, 14 de junio de 2008

SEGÚN LA PRENSA GRIEGA, VALVERDE QUIERE A MOISÉS


OLYMPIACOS podría ofrecer esta semana 3 M de € al Espanyol por el traspaso de Moisés



www.championsday.gr







Ο Μόισες Ουρτάδο εξακολουθεί να πιέζει από την πλευρά του τη διοίκηση της Εσπανιόλ για μεταγραφή στον Ολυμπιακό (Moisés esta a la espera de que Olympiakos se ponga en contacto con el Espanyol)

Επιμένει ο Ουρτάδο για Θρύλο

( Se insiste en Hurtado )


14/6/2008

Ο Μόισες Ουρτάδο εξακολουθεί να πιέζει από την πλευρά του τη διοίκηση της Εσπανιόλ για μεταγραφή στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «Goal» ότι έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες της καταλανικής ομάδας πως επιθυμία του είναι να συνεργαστεί και πάλι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάντα με βάση τα όσα κυκλοφόρησαν από την Ισπανία, ο Ουρτάδο είχε και χθες επαφή με άνθρωπο της Εσπανιόλ στον οποίο τόνισε ότι εμμένει στην απόφασή του να πάρει μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους». Αργά χθες βράδυ μάλιστα υπήρξε η φημολογία πως ο Βαλβέρδε επικοινώνησε με το μεσοαμυντικό της Εσπανιόλ και ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η Εσπανιόλ δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά θέλει ένα αξιοσέβαστο ποσό για να συναινέσει στη μεταγραφή του. Ποιο είναι αυτό το ποσό; Στην Ισπανία εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον παίκτη με τρία εκατ. ευρώ.

( Según noticias llegadas desde Grecia ayer por la noche, se habria decidido en Olympiakoa a petición de Valverde, iniciar la próxima semana, los contactos con el Espanyol para conseguir el traspaso del centrocampista.

También según apuntan desde el Pireo, el Espanyol no tendría ninguna objeción en traspasar al jugador, siempre que hubiese una suma importante de dinero. ¿Cual es esta suma? 3 millones de Euros. )

goalday.gr